• Bizonytalanság érzésem van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Pár hete bizonytalanságérzetem van.Olyan mintha nem tudnám tartani magamat. Minden vizsgálaton voltam (teljes vérkép,pajzsmirigy, kardiológia, tüdőszűrő, teljes fül-orr-gégészet, neurológia, ahol azt mondták pánik betegség.) Elmentem pszichiáterhez. Elmondtam panaszaimat és azt mondta generalizált szorongás. A generalizált szorongás mit jelent? Kaptam Coaxil 12,5 mg gyógyszert. Pár napig 2x1, majd 3x1. Megszeretném kérdezni, hogy ez a gyógyszer milyen hatással rendelkezik? Meddig lehet szedni és hozzá lehet szokni? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás, Coaxil témában

        Tisztelt Kérdező! Szerintem ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheti a kezelőorvosának, úgy a tiszta dolog. A generalizált szorongás egy általános szorongásos állapotot jelent feszültséggel, esetleg testi panaszokkal, ellazulási nehézséggel stb. A Coaxil depresszió ellenes szer, de jelentős szorongásoldó hatása is van, ilyen betegségekben is alkalmazzák. Nem lehet hozzászokni, mint a nyugtatókhoz.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 09:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 17:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés