Pánikbetegség

Üdv! Pánikbetegségem van a kérdésem az lenne, hogy a kávé befolyásolja a betegséget? Napi 3 kávét iszom. Előre is köszönöm a válaszát. Üdv: Móni

Dr. Veress Dóra válasza koffein témában

Kedves Móni!

Igen, a kávé fokozza a szorongásos panaszokat az arra hajlamosaknál. Csökkentsen a kávéadagon vagy próbálja enyhébb formára lecserélni. A legjobb a koffeinmentes változat lenne!

Kérdés: 2011. július 23., 12:19; Megválaszolva: 2011. július 24., 14:30

Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség

Stimuloton
Kedves Dr. Nő. Érdeklődni szeretnék a Stimuloton gyógyszerről. Pszichológushoz járok aki ennek a gyógyszernek az szedését javasolta, de nem mertem...
Paroxat és Rivotril tbl. szedése
Kedves Doktornő! 51 éves nő vagyok. Kb. 25 éve szedem a Paroxat és a Rivotril tbl-t. Akkor még pszichiáter írta fel mindkettőt: a Paroxat 20 mg...
Gyógyszerszedés
Nyugtató mellett alkoholmentes sör?
Pánikbetegség gyógyszer