• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nekem már volt ekg ém nem egy meg minden vizsgálat.kardiologia is 2 szer: de hogy mivel lehetne legyőzni a pánik beteg séget? kérem segicsen

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A pánikbetegséget sok esetben a rossz légzéstechnika okozza vagy provokálja. ilyen esetben azt veszi észre magán, hogy nyugalmi állapotban is liheg, vagy éppen túl mély levegőket véve sóhajtozik. Ha odafigyel arra, hogy egyenletesen vlélegezzen és lehetőleg a hasa emelkedjen a légvételek alkalmával, ne a mellkasa, akkor valószínűleg csökkenni fog a rosszullétek időtartama és intenzitása is. Emellett meg lehet tanulni különböző relaxációs tevékyenségeket, jóga, meditáció, autogén térning. Ezek is sokat segítenek a rosszullétek kontrollálásában.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 16., 09:39; Megválaszolva: 2011. június 16., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: