• Légszomj, izek elvesztése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minden leletem jó a (vér,vizelet,pajzsmirigy,tüdőszűrő) mi okozhatja a légszomjamat meg hogy havonta visszajön olyan öt-hat napig nem érzem az ételek izét.

        Dr. Veress Dóra válasza a izérzés elvesztése, fulladás témában

        Kedves Kérdező! Az ízérzés elvesztése neurológiai problémára hívhatja fel a figyelmet, így egy ideggyógyászati, illetve egy fogászati kivizsgálás még indokolt lenne. A légszomj lehet fokozott stressz és szorongás kövekezménye, így azt kellene végig gondolnia, hogy a fulladásérzéssel párhuzamosan nincs-e nagyobb igénybevételnek kitéve!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 31., 19:51; Megválaszolva: 2011. június 01., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés