Mit tegyek

tisztelt doktor ur vagy doktornö! közepes depressziom van, sokat szenvedek gyomor ideg miatt. van egy olyan betegségem is amire nemtudják hogy mi csak ha kivizsgálnának, mert korházba kéne mennem, valoszinü idegalapon. ezegy nagyon erös remegeés ami az egész testemet uralja és borzasztoan látványos, még emelett szivritmus zavarom is van. sokat fogytam és nem tudok vissza hizni mert nagyon sok gondom van. szeretném ha tudna valami jo gyogyszert ajánlani ami természetes alapu. köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza gyógynövény témában

Kedves Asszonyom!

Javaslom, hogy vizsgálatassa ki magát rendesen, keressk meg az okát a szívritmuszavarnak és állítsák be a gyógyszereit rendesen. Az idegi alapú problémák okát, ha lehet rendezni kell. Tudom, hogy ez nem mindig lehetséges és nem csak Önön múlnak a dolgok, de amit lehet, meg kell oldani és meg kell beszélni, nem szabad hagyni, hogy feleméssze Önt!

Depresszióra nagyon jó hatású szokott lenni az orbáncfű, de sajnos bizonyos gyógyszerekkel kölcsönhatásba lép, egyes betegségek esetén pedig nem szabad szedni. Ezért is javasoltam az előbb, hogy vizsgálatassa ki magát, ne kísérletezzen!

A szorongásos tüneteket jól oldja pl. az édesgyökér vagy a levendula.

Alvászavar esetén a macskagyökér és a komló bizonyul jónak. Ezeket lehet teában fogyasztani és alvópárnába/szempárnába is bele lehet tenni.

Kérdés: 2011. május 16., 14:41; Megválaszolva: 2011. május 17., 22:25
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?