• Fellebezés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2002 óta állok pszichiátria gondozás alatt,depresszió,szomatizácios zavar,nem meghatározott szorongásos betegségekkel.2007-ben az Oszi megállapitása szerint 67%-os rokkantságom le csökkentették csökkent munkaképességüre.Melyre semmiféle jövedelmet nem kaphatok,mivel a rokkantságom alatt és végeztével nem volt munkaviszonyom.Újra inditottam rokkantságomat illetve kérelmeztem a nyugdíj intézettöl járó szociális támogatást.Az orvosi beutalokban szerepelt,hogy állapotom romlott,illetve többször kellett volna be feküdnöm a kórházba de mivel egyedül nevelem a 2 gyermekem nem tudtam élni a lehetöséggel.2003 óta szedem a rivotril 2 mg-os gyogyszert melytöl már függövé váltam napi 10-12 szemmel tudom stagnálni állapotom.Az Oszi orvosi véleménye szerint 36%-ot értem el ami gyakorlatilag azt jelenti hogy nem vagyok beteg de mégis beteg vagyok.Semmilyen jövedelemre még mindig nem vagyok jogosult,a munkaügyi központban a gyogyszereim és a háziorvosi szakvélemény miatt munkát tudnak számomra biztositani.Kérdésem az lenne Őn szerint érdemleges lenne-e az OSZI álltal kiadott 36%-ot fellebbeznem?4 éve semmiféle jövedelmem nincs,én nem kértem ezt a betegséget senkitöl.Nagyon mélypontra sülyedtem.

        Dr. Veress Dóra válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom, hogy nem kerülhet rosszabb helyzetbe akkor sem, ha újra fellebbez. Jövedelme nincs, így nincs mit elveszíteni. Biztatni nagyon nem tudom, de egy próbát megér, hátha...

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 15:47; Megválaszolva: 2011. május 01., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés