• Miért nem hat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Én 6 éve vagyok pánikbeteg. Mindig is szedtem rá gyógyszert, kezdetben anafranilt, majd rexetint. Néhányszor megpróbáltam abbahagyni a gyógyszerszedést, de ezt követően a tünetek mindig visszatértek. Azonban 1 éve a tünetek a gyógyszer mellett is megjelentek. Sőt az utóbbi időben, egyre erőteljesebbek lettek, és sokat szorongok. Lehetséges, hogy hozzászoktam a hatóanyaghoz? Köszönöm a segítséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongásoldó témában

        Kedves Kérdező! Felmerül gyógyszerváláts lehetősége, de javasolt lenne pszichoterápiára is járni a gyógyszeres kezeés mellett.Keresse fel gondozó pszichiáterét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 19., 20:14; Megválaszolva: 2011. február 21., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés