• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ket honapja panik beteg vagyok,xanax 025 gyogyszert szedek. ez a gyogyszer meddig szedheto,mennyi ido utan alakul ki a f gyogyszer fuggoseg.hogy kezdhetem el biztonsagosan a gyogyszer elhagyasat.

        Dr. Varga Tamás válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom ki állapította meg betegségét, ki javasolta a gyógyszert, naponta, hányszor szedi a 0,25mg Xanaxot. Ezekben a dolgokban érdemes szakorvos vizsgálatát és tanácsát kikérni, mert lehet, hogy vannak megfelelőbb készítmények.. Amennyiben napi 0,25mg-ról van szó, az alacsony dózis, problémát nem okoz.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 11., 19:06; Megválaszolva: 2011. február 15., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés