• FESZÜLTSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KDVES DOKTORNÖ AZ LENNE AZ ÉN KÉRDÉSEM HOGY AZ UTOBBI IDÖBEN SZURODIK A SZIVEM ÉS NAGYON FESZÜLT VAGYOK A HÁZI ORVOS AZT MONDTA HOGY A FESZÜLTSÉGTÖL FÁJ A SZIVEM SZEDEM A MAGNE B6 OT MEG SZÜKSÉG ESETÉN A FRONTINT DE ÉN NEM NAGYON SZERETNÉK MÉG ILYEN NYUGTATTOKAT SZEDNI ÖN MITT AJÁLANA A FESZÜLTSÉGRE KÖSZÖNÖM ELÖRE IS VÁLASZÁT

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongásoldó témában

        Kedves Kérdező! Javasolnám a pszichiátriai vizsgálatot, és amennyiben indokolt, valóban szükséges szorongásoldó szedése. A folyamatos szorongás nagy mértékben rontja az életminőséget, főleg, ha már mellkasi fájdalom is jelentkezik, kezelni kell, erre jó megoldás a szoongásoldó gyógyszer.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 07., 14:40; Megválaszolva: 2011. február 08., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés