Paroxetine mellekhatasai

Tisztelt Doktorno vagy Doktor ur! Meg uj vagyok ezen az oldalon, ezert kerem nezze el az esetlenkedesemet.. Sajnos mar kozel 1 eve, panik betegseggel kuzdom, de mivel Hollandiaban elek, meg nem volt lehetosegem arra, hogy specialis orvossal is kivizsgaltassam magam.. Mar kozel 1 eve szedem a sanaxot (helyette most kb. 2 honapja a Frontint) es betalocot..3x0.25 mg mindkettobol.. Igazabol komoly panik tunetek nem jonnek elo mar rajtam, csak allandoan instabilnak erzem magam, olyan mintha egyensuly zavarom lenne, mindig szedulok..Sajnos ezaltal kocsit sem birok vezetni, miota ez a problema elojott nalam. Erre az itteni korzeti orvosom irt fel nekem, egy Paroxetin (20 mg) nevu gyogyszert, hogy ez segiteni fog ezeken a problemakon, de utana neztem a neten es eleg sok rosszat olvastam rola..Ket napi szedtem 1x 1/2, de hidegrazasom volt tole, meg egy kicsit nyugtalan voltam..es nem mertem tovabb szedni. Szeretnem kerni a tanacsat ezzel a gyogyszerrel kapcsolatban es, hogy ezek a tunetek normalisak az elejen, vagy masik gyogyszerrel kellene probalkoznom. Elore is koszonom a valaszat. Tisztelettel, Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező!

Azt nem írta meg, hogy egyedül vagy a többi gyógyszerével együtt szedi a paroxetint. Nem kell félnie, a korábbi gyógyszereihez képest nem kell jelentősebb mellékhatásoktól félnie. 20mg minimálian kell, nem érdemes aluldozírozni. Az első napokban átmenti feszültség növekedés előfordulhat, de a kezdeti mellékhetások nagy része néhány nap alatt elmúlik.

Kérdés: 2011. február 03., 12:19; Megválaszolva: 2011. február 07., 16:38
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Remegés
Kedves Doktornő! Szeretnék érdeklődni hogy az alábbi tünetek alapján mi lehet a fiammal Decemberben a fiam aki 17 éves elmúlt részvett egy ottalvós...
Pánikbetegség gyógyszeres kezelése
Tisztel Doktornö! Pánikbetegségemre szedek Citapramot 20mg és Rilexet 3-szor 2.5mg, amit sikerült csökkenteni: reggel egész, délben háromnegyed...
Frontin-alkohol
Joreggelt. Sajnos támadt 1 problémám 5 hónapja pánikbetegséggel küzdök egész éjjel ittam kb 2-3 órája nem ittam már, érzem hogy jön rám a...
Lorazepam
Tisztel Doktornő/ur! Pánikbeteg vagyok 25 éves nő. Amire citapram 20mgot és rilex 3szor 2, 5mgot szedek. Reggel még 25mg betaloc este 12, 5 mg betaloc....
Pánikbetegség vagy valami már?
Tisztelt Doktornő! 31 éves nő vagyok. Problémám kb. 3 hete kezdődött, mikor a munkahelyemen felmentünk dohányozni, rámjött a rosszullét...