Sokat jelentkező légszomj

sokszor úgy érzem levegö vétel közben, mintha nem volna elég hely a tüdö tágulásához a mellkhasomban.amúgy a levegö könnyedén jön.ez a tünet csak nagy levegövételnél jelentkezik, amit kb 10-15 percenként kell ismételni.olyan mintha sokat kellene sóhajtoznom.az orvosnál azt mondták, semmi szevi bajom nincs.azt kell még tudni, hogy én pánik betegségben szenvedtem, és mindíg arra lett fogva ez a bajom.komolyabban nem vizsgálták ki.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikbetegség témában

Amennyiben szervi okot nem találtak, és ön alapbetegsége a pánikbetegség, fokozottan felmerül annak lehetősége, hogy ez a p.b. egyik megnyilvánulási tünete. A pánikbetegséget komolyan kell venni, kezelése pszichiáter feladata, kezelése pszichoterápia és szorongásoldó gyógyszer adása.

Kérdés: 2011. február 02., 13:10; Megválaszolva: 2011. február 05., 18:19
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa