Pszcihés vagy más?!

Tisztelt doktornő/doktor úr! Nehéz volt a családi életem, elmúlt a pánikbetegségem elmondhatom, de most valami más van velem. Nagyon szapora a szívverésem...110 is lehet akár, nem sokat mozgok... de rengeteget idegeskedek suli a megmaradt szülők, illetve egyéb problémák, ami persze mindenkinek lehetnek... voltam ekg-n... azt mondták nincs szervi baj sem pajzsmirigy... de alig mozdulok meg vagy kelek fel és már az egekbe szökik a pulzusszámom.. ez tuti biztos hogy pszcihés? betalocot kell szednem napi negyedet 50 mg.. ból.. régebben concort szedtem azt hiszem másfél évig... Már jelentkeztem pszcihiáterhez... Remélem pszcihikai dolog... azt még megtudnám oldani: / Köszönöm hogy elolvasták a levelemet...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

Ha a szervi okokat kizárták, akkor valóban pszichés okkal kell számolni. Javasolt vizsgálat, ettől függően szóba jön szorongásoldó szedése, pszichoterápia, stresszkezelő technikák elsajátítása.

Kérdés: 2011. január 29., 16:26; Megválaszolva: 2011. január 31., 11:56
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa