• Pénikbetegség halálfélelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr.nő!Nekem 12éve1998-ban vannak ezzek a pánik tünetek úgyan is akor császároztak és utána a császár után meg változott az életem jöttek ezzek a pánik tünetek és ez párosul a halálfélelemmel .2002 -ben 8évvel ezzelőt ismét születtem és erősődőtek pániktünetek .Akor el mentem orvoshoz ,de sajnos nem segített rajtam úgy,hogy erősnek kellett lennem és egyedül sikerült valamennyire leküzdenem .2008-ba ismét szültem ez a babaóm a 2-dik házasságomból született most már 2évves ,1éves koráig nem igazán jelentkezett a tüneteim,de már lassan fél évve újból előjöttek a tüneteim a halálfélelem az nagyon uralkodik rajtam és a pánikrohamokhoz hasonló tüneteim is előjöttek ,de azzal még megtudok küzdeni ,de a halálfélelem néha retenett.Azt szeretném kérdezni,hogy ez mi válthata nálam ki és ,hogy le lehet ezt küzdeni ,hogy normális életett éljek míg lehet?4gyereket nevelek szinte egyedül a párom külföldön dolgozik lehet ,hogy ez a stressz váltja ki nálam?Köszönöm a segítséget és a válaszát!

        Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Levélíró! A stressz következtében kialakulhat pánikbetegség. A kezelése antidepresszáns és kezdetben szorongáscsökkentő készítmények, illetve pszichoterápia. A pontos diagnózishoz azonban pszchiátriai vizsgálat szükséges, illetve háziorvosi vizsgálat a testi tünetek miatt.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 16., 15:22; Megválaszolva: 2010. december 19., 18:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés