Pánikbetegség

Tisztelt doktor nő/úr Olvastam pár véleményt a neuroptim-ról, sokan kigyogyogyultak a pánikbetegségből. Az lenne a kérdésem hogy ön tud-e rola valamit. És hogy lehet-e szedni xanax 0.5 vanlefaxim mellett. Előre is köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

Kedves Levélíró! A pánikbetegség kezelése a szakma szabályai szerint antidepresszáns gyógyszerek (pl.: venlafaxin) és szorongáscsökkentő (pl.: Xanax) gyógyszerek szedését jelenti. Ezek mellett pedig nagyon fontos a pszichoterápia is. A Neuroptim készítménnyel éppen ezért tapasztalataim nincsenek. Az összetevői miatt nem javasolt egyéb idegrendszerre ható készítményekkel együtt szedni (venlafaxin, Xanax).

Kérdés: 2010. július 28., 11:20; Megválaszolva: 2010. július 31., 12:56
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása