• Pánik zavar/szorongás/depresszió2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A neurológus kolléganőtől kérdeznék ismét. Köszönöm múltkori válaszát! Azóta vissza kellett mennem az orvoshoz, mert a Cypralex gyógyszer nagyon nem vált be, nagyon szenvedtem tőle. Ezért felírta az orvos az elődjét, a Citalopram Oriont, amit 1 hete szedek. Ez olyan szempontból be is vált, hogy már jó az étvágyam, tudok dolgozni, vezetni, nem szédülök úgy stb. Tehát megszűntek a mellékhatások és bizonyos súlyosabb tünetek! Viszont továbbra sem mondhatnám, hogy a toppon vagyok, értem ez alatt hogy lehangolt vagyok, úgy érzem mint aki csak néz ki a fejéből, kába is vagyok, néha úgy érzem mintha nem látnék jól (pedig jól és élesen látok, de valahogy zavaros minden). Ezek a tünetek Ön szerint mind a betegséggel járnak?! (legjobban ez a zavaros vagy kába látás zavar, csak így tudom leírni, mondjuk tegnap egy 10-15percre megint homályos látás jött rám, de nagyon hamar elmúlt és más rosszullét nem kísérte, mint régebben)

        Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Levélíró! Aluszékonyság, kedvetlenség, látászavar szerepel a Citalopram Orion lehetséges mellékhatásai között. Ezek általában kezelés kezdetekor jelennek meg, majd enyhülnek. Ugyanakkor az első két tünet a depressziós panaszok között is jelen van, látászavart okozhatnak neurológiai, szemészeti, belgyógyászati kórképek is. Ha tünetei nem enyhülnek, keresse fel ismét kezelőorvosát.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 12., 16:20; Megválaszolva: 2010. július 13., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés