Paranoia?

Kedves dr no 12 eves lanyom az utobbi idoben folyamatosan aggodik valami miatt pl attol hogy meg fog halni pedig teljesen egeszseges a sotetben is fel meg mindig velem alszik  minden ejszaka felebred megkerdi hany ora van. Mondogatja hogy attol fel hogy egy bizonyos tekercs vagy orvenylo valami beszipantja. Mitol lehet ez? Lehet hogy tul sokat tevezik?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

Azt hiszem, egy alapos beszélgetés, akár a tévézés helyett, segitene tisztábban látni leányának szorongását illetően. Biztos vagyok abban, hogy nem egy tényezős a dolog, hanem felhalmozódott benne egy sor olyan, esetleg számára sem érthető, nem feldolgozott élmény, amelynek hatása a szorongás, a félelmek, a rossz álmok, a halálfélelem.

A magányosan, kontrol és megbeszélés lehetősége nélküli tévézés, önnek igaza van, nagyon lélek torzitó hatású lehet.

De attól nem oldódik meg a baj, ha pusztán a tévénézést iktatják ki.

Sok közös program, beszélgetések, tervezgetések, együttes séták stb. sokat segitenének.Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 13., 11:03; Megválaszolva: 2009. július 13., 11:03
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa