Szorongás, depresszió - kivizsgálás

Én 22 éves vagyok, férfi és azzal a problámával fordulok önhöz, hogy szorongásaim vannak pánikbetegség depresszió.Orvosok még nem vizsgáltak ki csak neten olvasgattam és magamra ismertem. csak nemtudom hogy valóban az vagyok e vagy csak bebeszélem magamnak de nemhiszem mert, az elején sok alkoholt fogyasztottam már vagy két hete nem iszok de viszon halálfélelmeim mindennaposak mai elveszi a kedvemet a mindennapoktól, meg lágy enyhés szúró fájdalmak itt ott a testemen zsibbadó ujjak lábak, régebben volt még hogy reggeli felkelésnél begörcsölt a lában most már ez nem jelentkezik. Aludni csak nyugattóval alszok Xanaxot szedek.

De naponta mindig olyan rossza  közérzetem levertnek érzem magam társaságban megpróbálok hülyéskedni viccelni akkor már elterelődik a figyelmem az egészről akkor jobban vagyok de igy vissza vissza térő, egyszer jobban vagyok másszor rosszabbul.

Segítséget szeretnék kérni, hogy iylenkor mi tévő legyek.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szorongás témában

Kedves Levélíró!

Először is érdemes volna, ha a tünetek alapján szakember állítaná fel a pontos diagnózist, ami persze lehet egyszerre többféle is! A lényeg, hogy felismerte, van pszichés problémája. A diagnosztikát és terápiát bízza szakemberre, vagyis keressen fel nyugodtan pszichiátert.

Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 01., 17:33; Megválaszolva: 2009. július 01., 17:33
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa