Segítsenek

tisztelt Doktornö.40éves vagyok és 25 éves koromtól pánikbetegségben szenvedek. Sok gyógyszerem van, a z orvosom mindent megtesz, de mégis jönnek a rosszulétek melegség, izzadás, szédulés szibbadás a kézen, szájam, nyelvem.melkasi nyomás nehéz légzés.Ijenkor nagyon megijedek! Kérem a tanácsát. Marcsu

[email protected].com
 

  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánikbetegség témában

Kedves Marcsu!

A pánik betegség kezelésének eredményességére vonatkozóan tudjuk, hogy van olyan eset, amikor gyógyszeres terápia mellett sem tünetmentes a páciens. El tudom fogadni, hogy 15 év alatt a gyógyszeres lehetőségeket "végigszedte", valószínűleg a legjobban tolerálható kombinációt kapja. Nem tudom mit jelent, hogy "az orvos mindent megtesz", de az biztos, hogy a gyógyszereken túl ki kellene egészíteni a terápiát relaxációval és/vagy pszichoterápiával, ami pont az "ijedtség" leküzdését tűzi ki maga elé célul! Ha erre orvosának nincs kapacitása vagy képzettsége, ajánlhat szakembert. Kívánok kitartást mindehhez, Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 29., 14:09; Megválaszolva: 2009. június 29., 14:09
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa