Mit tegyek?

Tisztelt dr.!

Teherbe estem és kiszeretném kérni a véleményét, hogy mi lenne a jobb döntés.Pánik beteg vagyok és nem tudom eldönteni, hogy mi a jobb ha megtartom vagy ha elvetetem a babát? Melyik rontana jobban a helyzeten vagy esetleg ha megtartom akkor van rá esély, hogy kigyógyulok ebből a pánikbetegségből?

Betegségemre nem szedek semmit, csak ha nagyon rossz a közérzetem akkor iszom egy nyugtató teát.Ez a betegségem lányom születése után 1 évre rá jött ki.

Kérem próbáljon meg valamilyen tanáccsal ellátni ezzel kapcsolatban, mert jelenleg tehetetlennek érzem magam.

Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánik témában

Tisztelt Levélíró!

Nincs recept arra, hogy javít-e vagy ront az állapotán a várandósság; a terhesség kihordását és a szülést nem terápiás szempontból kell megközelíteni! A gyermek kívánásáról ill. megtartásáról való döntés nem a pszichiátriai betegség függvénye, hanem egyéni szempontok alapján történik. Vagyis a kettőt válassza szét és gondolkodjon el azon párjával együtt, hogy mennyire várták/tervezték őt, milyen hatása van a kapcsolatukra....stb. Ha ebben dűlöre jutnak, megfogalmazódik a döntés, és utána a pánikbetegség menedzselésében  kérhet és kap pszichiátriai segítséget. Tehát a döntés az Ön felelőssége, a kezelés a pszichiáteré.

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 25., 10:15; Megválaszolva: 2009. június 25., 10:15
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa