Daganat vagy más gond lehet?

Üdvözlöm doktornő! Az utóbbi hetekben,napokban szinte állandóan kicsit szédülök és napközben hol a fejem egyik részén hol a másik részén fáj de ez sem túl erős. Sokszor csinálok olyan dolgokat amiket én nem akarok(pl fürdőszobába akarok menni de nem oda megyek hanem a konyhába és akkor kapom magam hogy mit is csinálok). Olyan mintha nehéz lenne visszaemlékezni dolgokra, zavart vagyok. Sokszor mintha a szemem nem tudna fókuszálni és mintha a fejemhez képest lassabban mozogna, tehát ha valamerre elnézek egyszerűen sem a szemem sem az agyam nem fogja fel.Általában este és napközben sokszor szédülök meg ha lefekszek, vagy sipol a fülem Április-május környékén voltam MR-en de akkor a doktornő azt mondta nincs semmi csak egy kis fehérállomány elváltozás ami lehet a migrénes rohamoktól is(migrén aurám van). Az MR után vérvételen is voltam de akkor sem találtak semmit. Később pánok rohamos lettem és mostanra sokat is szorongok, ez is okozhatja az ilyen érzéseket?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Baki Márta válasza a Idegrendszeri tünetek, MR vizsgálat témában

Tisztelt Fiatal Úr! Levelében elég különös dolgokról számol be. Első javaslatom, hogy a járvány ellenére ideggyógyászati szakrendelést keressen fel, s ha ott nem találnak semmit, akkor pszichológus, pszichiater segítségét kérje. Bizonyára van valamilyen ok, ami kiváltja Önnél ezeket a tüneteket. Fontos lenne tisztázni, hogy miért szorong, fél, és ennek/ezeknek a lelki okoknak a feldolgozásában segítenek a szakemberek. Abban az esetben, ha a 6 hónappal ezelőtt elvégzett koponya MR vizsgálat daganatra gyanús eltérést nem talált, akkor nem valószínű, hogy a tüneteket rosszindulatú eltérés okozná. Tisztelettel: dr.Baki Márta

Kérdés: 2020. november 29., 18:29; Megválaszolva: 2020. november 30., 19:19
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása