• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Régebben voltam pánikbeteg ami fulladás,mellkasfájdalom,karok zsibbadásában jelentkezett,nem kezelték semmivel mert nem mentem el phsziologushoz. Kb. Másfél hónapja kiderült hogy az ismerősömnek melldaganatot állapítottak meg, nekem 3 hete nyaraláskor kezdődött, hogy fájni kezdett a bal mellem, elmentem nőgyógyászhoz aki azt mondta hogy ezek csak mirigyek a menstruáció miatt és a megnyúlt bőr miatt vannak ott de nyugodjak meg mert ez nem daganat. Lehetséges olyan hogy fájdalmakat érzek (nem mindennap) és szorongok szerintem, rám szokott jönni a hányinger,izzadás, étvágytalan vagyok ezek lehetnek pánikbetegség tünetei?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a félelem daganatos betegségtől témában

        Tisztelt Kérdező, Ezek lehetnek szorongásos tünetek. Ilyen esetben, mikor a közelben él meg valamilyen fenyegető betegséget, azonosulhat annak problémájával, tüneteivel. Nagy valószínűséggel az Ön esetében is erről lehet szó, és remélhetőleg az elmúlt hetekben csökkentek is a szorongásai. Ha mégsem így lenne, azt tanácsolom, esetleg forduljon egy kollégámhoz, illetve mammográfiás vizsgálattal ki lehet zárni az emlő elváltozás lehetőségét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. szeptember 06., 19:51; Megválaszolva: 2020. szeptember 28., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: