• Kventiapine

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktornő!/ úr! Az lenne a kérdésem, hogy reggel 25mg este 50mg qvetiapinet szedek súlyos szorongásra. Mennyire számìt ez nagy adagnak? Esetleg okozhat e ez a mennyiség remegést vagy az a szorongás miatt van inkább? Nagyon tartok ettől a gyógyszertől. Olvastam a mellékhatásait és kicsit megijesztett. Bár az orvosom azt mobdta, hogy ez nagyon kicsi adag, nem valószínü, hogy olyan durva mellékhatásokat okozna. Tényleg kis adag, nem kell félnem. Nem most kezdtem el szedni kb 5 hónapja, de félek, hogy valami nagy bajt okoz a szervezetemben. Köszönöm a választ

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a remegés témában

        Tisztelt Kérdező, Valóban is adagot szed a Quetiapine-ből. 5 hónap szedés után nem szokott már új mellékhatás jelentkezni, ha mostanában jelentkezett, akkor nem valószínű, hogy a gyógyszer okozza. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. február 23., 12:34; Megválaszolva: 2020. március 03., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.