• hipochondria

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/doktor úr! Több éve szenvedek már a hipochondriámmal és van hogy már annyira hogy hogy tüneteket prodokalok amit rendszerint csak en veszek eszre. Sok mindentől felek de a raktol kifejezetten. A segitseget abban kérném hogy hogyan tudom legyőzni ezt a problémát ea kerem válaszoljon mert mar nagyon kétségbe vagyok esve. Az elozo kérdésemre se válaszolt senki pedig az is ilyen volt mint ez. Elore is koszonom es bocsanat hogy raboltam az idejét.

        Dr. Árki Ildikó válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel pszichoterapeutát, pszichiátert. Ez az állapot, szenvedést, az életminőség romlását okozza. Lehet ezen segíteni, de mindenképpen szakember szükséges a javuláshoz, gyógyuláshoz, ami hosszabb folyamat is lehet, egy levélben semmiképp nem lehet elintézni. Mielőbbi állapotjavulást. Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 30., 07:21; Megválaszolva: 2018. november 30., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: