Pánikbetegség

Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita! 23 éves Lány vagyok, pánikbeteg. 3-4 hónapja szedek Scippa 10mg-os gyógyszert. Kérdésem az lenne, hogy emellett a gyógyszer mellett lehet esténként citromfű teát inni rendszeresen? Másik kérdésem, hogy lehet-e időnként pár pohár sört inni mondjuk hétvégenként baráti találkozókon? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza alkoholfogyasztás antidepresszáns mellett témában

Tisztelt kérdező,

Mindkét kérdésre igennel tudok válaszolni. Az alkohol vonatkozásában az óvatosság persze indokolt.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. február 29., 13:13 ;Megválaszolva: 2016. február 29., 17:57
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Gyógyszerszedés
Nyugtató mellett alkoholmentes sör?
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma