Arc bizsergés

Üdvözlöm! A problémám a következő...Sajnos fiatalkorom óta küzdök pánikbetegséggel, és hajlamos vagyok betegségeket is magamba képzelni....orvoshoz is jártam régen..régebben szívinfarktustól féltem, akkor sokszor fájt a mellkasom, kivizsgáltak, semmit nem találtak....az el is múlt....mostanában az agyvérzéstől félek, bizsereg az arcom különböző helyeken, (halántékom, arccsontom, szám mellett, orrom) amit úgy érzek néha elnehezül.. Nem sokáig tart, és főként este sötétedés után jön elő....És ha felidegesítem magam mostanában akkor a halántékomnál az arcsontomba bizsergés kezdődik, és kargyengeséget érzek, de ugyanúgy tudok vele fogni meg minden, csak az érzés olyan furcsa....más panaszok ezekhez nem társulnak, csak ezek is nagyon idegesítőek....Eleniumot szoktam bevenni néha, kb. hetente 1-et, amikor idegesebb vagyok...De a szorongás, betegségtől való félelem minden napos, sőt nem is nagyon tudok másra koncentrálni...... Mit javasolna? Kihez forduljak? Mert néha már úgy érzem megőrülök.....Köszönettel: Tünde

Dr. Pálvölgyi Rita válasza hipochondria témában

Tisztelt Kérdező,

A fent leírt tünetek nem lehetnek fenyegető agyvérzés tünetei. Sokkal inkább pszichés, szorongásos jelek lehetnek. MagneB készítménnyel enyhíthet a tüneteken. Egyebekben pszichoterápiás szakembert ajánlanék a hipochondria tüneteinek oldására.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. február 16., 14:02 ;Megválaszolva: 2016. február 18., 10:21
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Agydaganat vagy szorongas?
Kedves Doktorno! Problemamat szeretnem onnel megosztani. Mindig aggodo, stresszes, hipochonder ember voltam. 2 evvel ezelott fejfajasom, szedulesem volt...
Csont rák vagy idegrendszeri dolog?
Tisztelt Doktornő! Panaszaim azzal kezdődtek hogy a mellembe találtam egy csomót amire azt hittem hogy rák (fibroadenoma) volt ami jóindulatú de...
Irreális félelmek szorongás
Üdvözlöm Tanácsot szeretnék kérni. Irreálisan sokat aggódom és szorongok a saját de leginkább kislányom egészsége miatt. Ha ér egy impulzus egy...
Félelem a ráktól
Tisztelt doktor úr/nő mellkasi illetve légzési panaszok gyötörnek nyak illetve vállfájdalom jobb oldalt légzésnél gyakran fulladás 2éve...
Gyógyszerszedés