csomók a mellbimbóimban, mellkasfájdalom

Üdvözlöm 26 éves férfi vagyok. Kb két hete mind a két mellbimbóm megvan duzzadva, érzékeny, mind a kettőben két csomót érzek, ami kiis látszik fehér színű, körülöttük fehér pontok vannak. Már régebben is volt így, mikor zsírosabbat, sajtot, zsírt, csirkebőrt ettem, de akkor elmúlt. Lehet ez mellrák? Pár napja váltakozó oldali, hol jobb, hol bal oldali tüdőtáji szúró jellegű fájdalmaim is vannak, attól félek lehet mellrákom van, és már az ment rá a tüdőmre. Nemtudom a kettőnek köze van e egymáshoz. Más panaszom nincs. A háziorvos csinált EKG, ami eléggé nyugtalanít, eléggé szorongok, félek a betegségektől, valamit kényszerbetegségem is van. A következő áll rajta: Szinusz ritmus szinusz aritmiával, inkomplett jobb szár blokk (90+ms qrs időtartam, határérték 40+ms, nem specifikus t-hullám rendellenesség. Aztmondta ritmuszavarom van, adott beutalót belgyógyászatra kivizsgálásra, de mondta hogy ha akarok mehetek magán kardiológushoz az gyorsabb, viszont most nincs rá anyagi keretem. Ez mit jelent mennyire veszélyes? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező, nyugodjon meg, az EKG leírás alapján nem lehet biztosan állítani, hogy szervi baj van, inkább megnyugtatásul küldte további vizsgálatra a családi orvos. Fiatal férfiakban egyszerre kétoldalt jelentkező emlőrák ritka. Ha mindkét emlő duzzadtabb, akkor ennek inkább hormonális oka lehet, endokrinológiai vizsgálattal lehet a kérdést tisztázni. Mindenképpen jó lenne pszichológiai terápián részt venni, hogy megtanulja a szorongást kezelni. A területileg illetékes pszichiátrián tudnak erről bővebb felvilágosítást adni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. július 20., 18:00; Megválaszolva: 2015. július 22., 14:28
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa