pánikbeteg vagyok?

Jó napot! Kb egy éve magas vérnyomással kezelnek, meg cukorbeteggel (gyógyszeresen) .Portiront, Bisoblok plus, Amplopidin tevat meg Xanaxot.Vérnyomásom 125/79 vercukrom 6, 9. Az lenne a kérdésem hogy a nap nagyrészt jol vagyok, de valamikor remegés, igerult vagyok ilyenkor xanxot a nyelv alá es utana jol vagyok, de nem szeretném szedni a gyógyszert mit tegyek hogy ne gyogyszeresen éljek.Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza ingerültség témában

Tisztelt Kérdező!

Keresse fel háziorvosát a panasszal, ha szervi okot nem találnak a háttérben, pszichoterápiás kezelés segíthet.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. február 18., 16:46; Megválaszolva: 2015. február 21., 18:38
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...
Két hónapja tartó rosszullét
Agydaganat vagy szorongas?
Kedves Doktorno! Problemamat szeretnem onnel megosztani. Mindig aggodo, stresszes, hipochonder ember voltam. 2 evvel ezelott fejfajasom, szedulesem volt...