szervi probléma

Tisztelt Doktornő! Segítségét szeretném kérni párommal kapcsolatban. A problema 6 évvel ezelött kezdődött. Gyermekunk szuletése után jottek a gondok. Párom volt kardiologián neurologián érsebészet reumatológia. Folyamat rosszullétek miatt. Akkor szervi eltérést nem diagnosztizáltak teperin tabkettát kapott. A dolgok jobbra fordultak. 2 évvel ezelott sajnis munkahely megszünés miatt külfoldon kötottem ki. Párom és kisfiunk tavaly szeptemverben jottek ki utánam. Nagyon sakat stresszel uj neki minden és hiányzik az otthon.... 2 honapja sajnis orvisrol irvosra járunk eredménytelenul. Gyomorfájással kezdődött aztán folyamat fejfájás szédulés mellkasi nyomás karzsibbadás hátfájdalom. Gyomor uh vizsgálat negativ. Sűrgösségén ekg vérvétel rtg negativ. Kérésem hogy előfordúlhat h megint pszichés probléma áll a háttérben vagy vmi szervi dolog. Anyai ágon agyvérzés és vay pas műtét volt. Párom örökölheti ezeket a betegségeket? Èrdemes esetleg több tizezerért hazautazni és ott kivizsgáltatni? Teperin tabletta van nálunk csak még nem biztis h nem szwrvi probléma nem meri elkezdeni. Frontin 0.25 ös tablettából este fél az nagy hülyeség lenne? Sajnos itt kulfoldon nagyon tanácsralanok vagyunk. Válaszát előre us koszönjük! H.Gergely

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza sokrétű panaszok témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján előfordulhat, hogy panaszai lelki eredetűek. Az utóbbi években elég sok vizsgálat történt negatív eredménnyel és a panaszok eléggé szerteágazóak. Mivel nem derült ki, hogy hol élnek külföldön, párja beszéli-e a nyelvet, de javasolnám pszichiáter felkeresését, aki javaslatot tehet a megfelelő gyógyszeres kezelésre.

Amennyiben nagyobb városban élnek, akkor elképzelhető, hogy találnak magyar orvost is. A szív-és érrendszeri betegségre való hajlam egyébként örökölhető.

Kérdés: 2015. január 24., 18:28; Megválaszolva: 2015. január 27., 20:21
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?