fulladás gomboc érzet

tisztelt dr nö azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy 2 éve vagyok pánik beteg de mostanság gomboc érzet és fulladás érzet kisér állandoan mérem a vérnyomásom ami 110-130 ig pulzus64.95 ig nem tudom mit tehetnék egy éve voltam teljes kivizsgáláson és jo minden a szivem is szedek paroxetint és alkalmanként nyugtatot frontin 0.25 öset de nem sokat segit nállunk a dili dokim csak gyogyszert ir nem beszélget

Kovács Piroska válasza relaxáció témában

Kedvesem,

Akkor kérdezze meg, hogy van-e a tb által finanszírozott relaxácó vagy autogén tréning megtanulására mód valahol. Vagy fektessen be a jövőjébe...

Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus

www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. november 18., 11:51; Megválaszolva: 2014. november 21., 00:46
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma
Pánikbetegség
Szociális fóbia