Pánikbetegség

Üdvözlöm! 4 éve szedek Citapram nevű gyógyszert pánikbetegségre.Eddig hatásos volt (nyugtatót most sem és előtte sem szedtem mellette) de most ugy érzem megint szorongok mintha kezdődne minden előlről..Lehet, hogy már nem ugy hat a gyógyszer ahogy kellene? 15 mg ot szedek...:(

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! Elképzelhető, hoyg már nem hat a gyógyszer és váltani kell vagy növelni az adagot, esetleg kiegészíteni valami mással. A kezelőorvosával beszéljék meg a lehetőségeket.

Kérdés: 2014. augusztus 06., 15:35; Megválaszolva: 2014. augusztus 09., 00:55
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg