Aktus utáni tabletta

Jó estét doktor úr! Lenne egy kérdésem. Barátommal együtt voltunk kb 2hete, nem védekeztünk de nem is ment belém. Féltünk azért, hogy netalán még is. Másnap vett 72 órás tabletát, bevettem. Rá 5-6 napra meghött a betegségem, enyhén fájt a hasam. Első 2 napba jól jött, 3dik napon pirosas-barnás jött. Félek, hogy még is az vagyok?! Kérem a segitségét

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a esemény utáni tabletta témában

Ez nem menses csak a gyógyszer okozta vérzés. menses ezután lesz. El kell olvasni a tabletta utasítását vagy el kell menni orvoshoz megbeszélni a dolgokat.

Kérdés: 2014. június 24., 21:56; Megválaszolva: 2014. június 25., 18:25
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg