Szívritmuszavar, generalizált szorongás

Tiszteletem! Mitrális prolapszusom, és fizikai tünetekben megjelenő generalizált szorongásom miatt sajnos sokat járok orvoshoz. Legutóbb egy hete vizsgáltak mellkasi panaszokkal.Szegycsonyt mögötti fájdalom, és szapora pulzus miatt. Mindent rendeben találtak, ekg(két nap egymás utánban is csináltak), labor negatív, gyomortükrözésen refluxot állapítottak meg. Tavaly, meg régebben is hetekig előfordúlt, és most pár napja olyan panaszaim vannak, hogy ha hirtelen felállok, vagy ha séta, kerékpározás közben szünetet tartva újra mozogni kezdek, pár pillanatra lelassul a pulzusom, feszül a mellkasom.Ez a kellemetlen feszülő érzés később átvált égő, maró fájdalommá. Tavaly csináltak holtert, akkortájt is voltak ezek a panaszaim, bár aznap nem. Akkor az teljesen jó volt, érdemi eltérés nélkül. Mi lehet ez? Valami görcs a reflux miatt? Leginkább a terhelésre mellkasi panasszal hirtelen másodpercekre lelassuló pulzusom ami aggaszt. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! A panasz tisztázására terheléses EKG vizsgálat elvégzése javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. június 11., 11:15; Megválaszolva: 2014. június 13., 19:34
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása