HIV fertőződés gombostű által lehetséges?

T. Doktor nő/ úr! A kislányom séta közben az utcán talált a földön egy gombostűt és miközben felvette, megszúrta vele az ujját. Kérdésem, hogy elkaphatta így a HIV vírust? Van rá bármi esély? Válaszukat köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza a HIV témában

Tisztelt Kérdező! Ilyen módon a megfertőződés esélye gyakorlatilag kizárható. Tisztelettel:

Kérdés: 2014. június 03., 16:33; Megválaszolva: 2014. június 12., 19:03
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása