Szív és pánik?

Üdvözlöm! Van egy diagnosztizált szívritmuszavarom amire gyógyszert is szedek, több vizsgálatom volt már, elég körültekintő orvosokhoz kerültem így rendesen kivizsgálták mitől lehet, de az oka nincs meg. (Vizsgálatok: EKG, holter 24 órás, szívultrahang, cardy EKG, a tsh jó) Mivel vérszegény voltam így szedtem vasat, az javult. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni elsősorban pszichés gondokról. Az utóbbi időben éreztem többször is szorongást, nyugtalanságot, megmagyarázhatatlan ok nélküli rossz közérzetet, szédülést, hányingert, ájuláshoz közeli bizonytalanságot stb. Ezt mondtam a háziorvosomnak is aki frontin-t írt fel. 1 egészet éjszakára, de én csak felet szedek. Annyival kezdtem el nemrég. De úgy érzem nem elég. A kérdésem az lenne, érdemes ezt szedni? Szedjek többet belőle? vagy forduljak orvoshoz? Ez a probléma mitől lehet? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a szorongás témában

Tisztelt Kérdező! A gyógyszeres beállítást minden esetben kezelőorvosával kell megbeszélnie. Amennyiben a panaszoknak, tüneteknek nincs szervi oka, lelki eredet állhat a háttérben. Ebben az esetben kérje pszichiáter segítségét. Gyógyszeres és/vagy pszichoterápiás eszközökkel a szorongás kezelhető. (Még egy felmerült gondolat: esetleg terhes nem lehet? )Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. május 26., 11:38; Megválaszolva: 2014. május 27., 06:59
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása