lehete-e panik betegsegem?

Nekem mar fiatal koromba voltak heves szivdobogas es izzadas szedules es nehez leges de amilyen gyorsan jott ugy el is mult idonken fel fel tort ezek a tunetek az evek siran de tavaj nyaron eleg gyakran ramtortek orvoshoz is fordultam miutan se a verkep se a pajzsmirigy vizsgalat nem jart sikerrel es az ekg is negativ lett orvosom szerint nincs semmi bajom mivel rosszuleteim alatt magas volt a vernyomasom vernyomas csokentot irt fel de tavaj ota azt se kell szednem mivel kiderult hogy alapbol alacsony vernyomasom van a kerdesem az lenne most hogy bekoszontot a jo ido megint elojottek a tunetek nekem nem helyhez kotot nem csak utcan hanem otthon is ramtornek a tunetek akkor ez panik betegseg? Es a stresz is kihozhatja? Koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a szédülés témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben a kivizsgálás során nem találnak szervi okot, úgy a leírt tünetek hátterében pánikbetegség is állhat. (Azt nem értem, miért nem járt sikerrel a vérkép és pajzsmirigy vizsgálat, ha így van, akkor meg kellene ismételni)Keresse fel háziorvosát panaszaival.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. május 23., 05:58; Megválaszolva: 2014. május 24., 20:28
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása