növekedés probléma?

Tisztelt Szakértő! Kb. 16 éves korom óta vannak problémáim a stressz és szorongás miatt, sokszor nem alszom jól, nem tudom kipihenni magam. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez hatással lehetett-e a testi növekedésemre is, mert nem vagyok megelégedve a magasságommal. A tápanyagbevitellel nem volt sosem probléma, az étvágyam mindig is jó volt és odafigyeltem az étrendemre.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a szorongás témában

Kedves Kérdező! A stressz és az alváshiány okozhat egészségügyi problémákat, de nem igazán érinti a hossznövekedést. Az ön esetében 16-17 éves korban kezdődő tünetek kb. egybeesnek azzal az időszakkal, amikorra már nagyjából kialakult a végleges testmagassága. Mivel most 2o éves, így valószínűleg már nem is lesz magasabb a jelenleginél, ezzel kell megtanulni együtt élni.

Kérdés: 2014. május 02., 22:29; Megválaszolva: 2014. május 04., 00:36
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása