Generalizált szorongás

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kérem tekintse meg a feltöltött képet a problémámról. Sajnos ennyi karakterrel nem tudom megfelelően leírni. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Dávid

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a szorongásos zavar témában

Kedves Dávid! Nagyjából jól diagnosztizálta a problémáját és a kezelést is. A legjobb megoldás a pszichoterápia lenne a problémára, de ha anyagilag nem engedheti meg magának, akkor azt tudom javasolni, hogy keresse fel a legközelebbi pszichiátriai szakrendelést vagy gondozót és az ott dolgozó szakemberrel irasson fel magának hangulatjavítót. A gyógyszer szedése mellett folytassa a meditálást és a relaxációt, mert hosszú távon ezeknek nagyon jó hatása van. Ha rosszul érzi magát, akkor van eszköz a kezében, amivel meg tudja nyugtatni magát és ezzel el tudja kerülni a kiszolgáltatottságot, amit a betegség okoz.

Kérdés: 2014. április 30., 12:33; Megválaszolva: 2014. május 04., 00:23
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása