Folyamatos baloldali, tompa fejfájás: mi lehet a gond?

Kedves doktor úr/nő! Pár hete szinte folyamatosan tompán bal oldalon fáj a fejem, elviselhető, de zavaró, nem minden nap veszek rá gyógyszert, de ha veszek is, nem nagyon használ. Nagyon meg vagyok ijedve, mert már arra gondoltam, ilyenkor az ember mindent össze gondol, hogy agydaganatom van. Kb egy éve voltam EEG vizsgálaton is, mert bal oldalon zsiborog az arcom meg a fülem is, és enyhén a szám is, de nem találtak semmit. Most meg ez a folyamatos tompa fejfájás nagyon megijeszt. Nem tudom, hogy fontos e vagy sem, de kb 6 évvel ezelőtt, pánik betegségem volt, szedtem rá gyógyszert úgy 2 évig, akkor a lábaim zsibbadtak.Ön szerint, mennyi az esélye, hogy komolyabb bajom legyen? Válaszát és segítségét előre is köszönöm.

Dr. Kalóczkai Andrea válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy a pánik betegség alapjául szolgáló szorongás most új testi formában jött elő. Nem lehet megbecsülni az esélyeket, amit kér. Azt javaslom, hogy forduljon neurológushoz panaszával, és zárják ki a daganatos betegséget, utána nyugodtabban kezdhetik el a kezelést. Jó lenne pszichoterápias kezelést is igénybe venni, ha ilyen visszatérőek a panaszai. Biztosan van lelki ok a háttérben.

Megválaszolva: 2013. október 05.

Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség

Fejfájás edzés közben
A problémám a következő: Rendszeresen járok edzeni konditerembe súlyzós edzéseket végzek vagy gépen edzek., Amikor lábedzésem van tehát guggolni kell vagy...
2 hónapja tartó fejfájás
2 hónapja tartó fejfájásom van, ami nyomó jellegű. Egyszer olyan, mintha satuba szorítanák a fejem, máskor zsibbadó érzés. Számos neurológiai vizsgálaton...
Állandó fejfájás
Tisztelt Doktornő! Január közepén volt egy vetélésem, 9 hetes volt a magzat. Ezt követően jelentkezett nálam egy állandó jellegű, enyhe fejfájás, amit...
Bal hátul szúr a fejem
Tisztelt Doktor Nő! Körülbelül 1 hónapja szúr a fejem bal oldalt hátul. A szúrás naponta néhány alkalommal jelentkezik csak, akkor is csak néhány másodpercig...
Vérnyomás brobléma
Vérnyomás csökkentő szedése mellett (nap 1 Concor Almo 5 mg, 0.5 db Co-Valsacor 160 mg/ 25) Ma 138/ 59 vérnyomásom 61 -es pulzussal . Fáj a fejem. Mi...
Fejfájás okai mi lehet?
Jónapot kivánok! 3 honapja fáj a fejem szur es nyomo fájdalom tarkon általában, de szokot a homlokomnál ossze vissza valamint az arccsontom es az orrom is...