Idegrángás

Tisztelt Doktornő/Úr! 23 éves, jelenleg munkanélküli lány vagyok, a párommal élek messze a szüleimtől, mostanában elég sok gondom volt, de nem tudom hogy a gondok miatt-e vagy más miatt, észrevettem először csak a szemhéjamon, de nem rég az arcomon és a kezemen, az ujjaimon is hogy akaratom ellenére mozognak, ránganak, és egyre sűrűbben érzek szúrásokat a szívem körül! Talán el kellene mennem valamilyen vizsgálatra? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Kalóczkai Andrea válasza rángások témában

Kedves Kérdező!

Panaszai mögött nagy valószinűséggel szorongásos betegség áll, lelki eredettel. Jó lenne mielőbb kezelést kapnia, pl pszichiáter kollégától, hogy ne alakuljon ki pánik betegsége. Addig is, amig eljut orvoshoz, alkalmazzon gyógynövény készitményeket, Remotiv vagy Valeriana, vagy gyógytea készitményt. Segithet, ha rendszeresen sportol, ez lehet kocogás is, amihez nem kell sok anyagi befektetés.

Kérdés: 2013. január 06., 19:37 ;Megválaszolva: 2013. január 08., 18:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Gyógyszerszedés
Nyugtató mellett alkoholmentes sör?
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma