MI bajom van?

Kedves Doktor Úr/Nő! Néhány hónapja észlelem azt a problémát, hogy időnként egy "bepisilési" inger jön rám. Pisilek, de mégis rajtam marad ez az inger, mint ha be akarnék pisilni, pedig max 1-2 csepp marad bennem, de addig ingerel, hogy muszáj megint wc-re mennem. Hol erősebben, hol gyengébben van rajtam ez az érzés, de nagyon rossz. Az az érdekes, hogy mindig csak akkor jön rám, ha elmegyek otthonról. De már félek elmenni otthonról (pedig dolgozok) , hogy esetleg mikor és hol fogok bepisilni. Mi bajom lehet? Van rá megoldás? Kérem segítsen! Előre is köszönöm válaszát

Dr. Árki Ildikó válasza vizelet ürítési inger témában

Kedves Kérdező!

Leírásából nagyon úgy tűnik, hogy pszichés oka lehet panaszának. Urológiai vizsgálat, vizelet vizsgálat persze szükséges, amennyiben itt nem találnak eltérést és nőgyógyászati probléma valamint egyéb betegség sincs, akkor érdemes pszichológushoz, pszichoterapeutához fordulni.

Üdvözlettel

Kérdés: 2012. december 09., 00:04; Megválaszolva: 2012. december 09., 18:13
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Stimuloton
Kedves Dr. Nő. Érdeklődni szeretnék a Stimuloton gyógyszerről. Pszichológushoz járok aki ennek a gyógyszernek az szedését javasolta, de nem mertem...
Paroxat és Rivotril tbl. szedése
Kedves Doktornő! 51 éves nő vagyok. Kb. 25 éve szedem a Paroxat és a Rivotril tbl-t. Akkor még pszichiáter írta fel mindkettőt: a Paroxat 20 mg...
Gyógyszerszedés
Nyugtató mellett alkoholmentes sör?
Pánikbetegség gyógyszer