• Betegség vagy sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érdekes kérdéssel fordulok Önöz. 2 évvel ezelőtt rosszul lettem olvasás közben. az érzés, mintha az orromból indult volna el és minden furcsává vállt. nem tartott sokáig, mindössze 5 perc volt, de azóta, mintha más lennék, mintha kicseréltek volna. Ha megijedek mintha szétakarna menni a fejem és kapkodni kezdem a levegőt, ha valaki rosszul lesz mellettem én is rosszul leszek, sokszor előfordul, hogy vezetés közben jön rám 1 furcsa érzés, mintha elájulás közelében lennék ( csak ha egyedül utazom) de amint felkapom a telefont és elkezdek beszélni valakivel azon nyomban elmúlik. és általában csak akkor jönnek ezek a dolgok ha rágondolok. próbálok nem rágondolni de akaratlanul is eszembe jut és már fut is rajtam végig az érzés és válik minden furcsává. Társaságban nem szokott előfordulni, legalább is ritka. És ha valamim fáj akkor is furcsa érzéseim vannak. lehet csak felnőttem és ezzel járó változás és nincs összefüggésbe a 2 évvel ezelőtti rosszullétemmel. nincs lázam semmilyen más tüneteim nincsenek. Stroke-ra is gondoltam már, agydaganatra is, szerintem ezek csak az én tévképzeteim. kérem segítsenek ha tudnak, a régi énemet szeretném visszakapni. Köszönettel: Tamás

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező! Önnek pánik rohamai vannak. Ez manapság nagyon gyakori probléma. Alapja valamilyen nem tudatosult szorongás. Kezelése részben gyógyszeres, részben pszichoterápiás. Keressen pszichiátriai segitséget. Ezek a rosszullétek maguktól hosszasabb időre nem múlnak el.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2012. április 18., 19:59; Megválaszolva: 2012. április 19., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: