Visszatérő pánik és szorongás

Kilenc éve pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam, azóta szedem a seroxatot először 10 mg-ot, de másfél éve 20 mg-ot szedek. Azóta nagyrészt tünetmentes voltam, de 2 hónapja újra depresszióval küzdök, amit mindennapos szorongás, és pánikrohamok kísérnek, annak ellenére, hogy továbbra is szedem a napi 20 mg seroxatot. Mi lehet az oka az újra előjött tüneteknek? Mit tegyek hogy megszünjenek? Kérem a segítségüket. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza hangulatjavító témában

Kedves Kérdező!

Előfordulhat, hogy a szervezete már nagyon "megszokta" a gyógyszer hatóanyagát, ez ilyen hosszú tablettaszedésnél nem ritka. Menjen vissza a kezelőorvosához és váltsanak másik szerre.

Kérdés: 2012. április 18., 11:54; Megválaszolva: 2012. április 18., 23:54
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?