• pániPbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        20 éves korom óta vagyok pánich beteg. 18 éve szedek rá gyógyszereket. Háromszor sikerült fél és egy-egy évre abbahagynom a gyógyszerszedést, de mindig visszaestem. Úgy gondolom a betegségemmel szorosan összefügghet a diszlexiámmal, de ezt még az orvosoknak sem mondtam, annyira szégyenlem. Ráadásul irodai munkát végzek, ahol sokszor gondot okoz a betű és számcsavar. Úgy érzem butulok. Elég-e ha egy pszichiáterhez járok, vagy van erre a betegségre szakosodott orvos TB támogatással? Meggyógyulhatok-e egyáltalán?

        Dr. Veress Dóra válasza a diszlexia, pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A pánikbetegsége nincs összefüggésben a diszlexiájával. A pánikbetegség kezelhető gyógyszerekkel, illetve pszichoterápiával is. Keresse fel a helyi pszichiátriai gondozót, ott tájékoztatják a helyi lehetőségekről.


        Kérdés: 2012. április 14., 21:28; Megválaszolva: 2012. április 17., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.