Pánikbetegség

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Férjem pánikbeteg és már egy éve Stimuloton gyógyszert szed, napi 50 mg-ot, mellette időnként Ataraxot. - Gyermeket akarunk és azt szeretnénk megtudni hogy ez a gyógyszer hatással van-e az ivarsejtekre, azaz lehet-e negatív hatással a születendő gyermekre? Én semmilyen gyógyszert nem szedek. - Másik kérdésem, hogy lehetséges-e a gyógyszer elhagyása után a teljes gyógyulás? - Az elhagyás után mennyi idő kell a szervezetből való teljes kiürülésre? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát. Üdvözlettel Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! Ha a férje szedi a gyógyszert, akkor az semmilyen hatással nincs a majdan megfoganó babára, emiatt nem kell abbahagyni a gyógyszerszedést. A gyógyszer elhagyása után lehetséges a teljes gyógyulás, de én azt javaslom, hogy a amig gyógyszert szed a férje addig kezdjen el realxációs technikákat tanulni, és amikor ezeket már jól tudja alkalmazni, akkor hagyja el a tablettákat. A teljes kiürülés 1 hónap alatt megtörténik.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 11., 17:18; Megválaszolva: 2012. április 13., 00:33
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg