• Elvonási tünetek.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő / Dr.Úr. Pánikbetegséget állapítottak meg nálam. 2 hónapig szedtem frontin 0.25mg-os ból reggel és este. A mellékhatások miatt váltottam homeopátiára és elég jól javul az állapotom. Lassan elkezdtem a nyugtatót csökkenteni 0.03 mg-al négy naponta.Komoly elvonási tüneteim nincsenek gyenge fejfájás, izomrángások.Kérdésem az lenne, hogy a gyógyszer elhagyása után mennyi idő múlva szünnek meg az elvonási tünetek. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Uram! Ugyan kis mennyiségben szedi a szorongásoldót, de lehetnek olyan mellékhatások, amik teljesen csak 3-4 hónap múlva szűnnek meg. Ezek kialakulási valószínűsége csökken, ha lassan szokik le a gyógyszerről.


        Kérdés: 2012. március 18., 17:31; Megválaszolva: 2012. március 20., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: