• Pszichiátria

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő vagy Doktor úr.Nyolc éve pánik betegségben szenvedek. Ami mellkas szorítás illetve sötétben való nem alvással jelentkezett.Először 0, 25mg-os Frontinal utána0, 5mg-os Frontinal utána 0:5mg-os Rivotrilal kezelték.Ezek a gyógyszerek nem használtak, ezután kaptam a 2mg-os Rivotrilt, most már eböl is napi 10 -15 db-ot veszek be. Ami csak ara jó hogy nem ver úgy a szívem meg nem megy fel a vérnyomásom.Kértem a leszoktatást amit először hej hiányában elútasitóttak, aztán sikerült be jutnom kaptam öt adag Magnézium kúrát és a hatódik nap haza küldtek hogy meg gyógyultam új gyógyszerekkel ami két hét után sem vált be, vissza mentem és vissza adták a 2mg-os Rivotrilt.Kérném tanácsát vagy tanácsukat hogy hogyan tudnám le tenni a gyógyszert.Előre is köszönöm a válaszukat Szabó Ferencné

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező! A szorongásoldók nagyon erős hozzászokást eredményeznek, és nem szüntetik meg a problémát. Ha lehetősége van rá, akkor javaslom, hogy keressen fel egy pszichoterapeutát, aki megtanítja olyan módszerekre, melyekkel gyógyszer nélkül oldhatja a pánikrohamok alatt érzett szorongását. Ezen technika begyakorlását követően a pszichoterapeuta segítségével lehet szembenézni a rosszullétekkel és leküzdeni azokat.


        Kérdés: 2012. március 09., 23:54; Megválaszolva: 2012. március 12., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: