• pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném kérdezni, hogy a pánikbetegség gyogyithato- e? Mert sajnos nekem minden jel arra mutat hogy az van sajnos kialakuloba! Mert ami tünetek nekem vannak azok sajnos itt le vannak irva ezen a veboldalon! Kérem válaszoljon minnél elöbbb mit tegyek mikor forduljak orvoshoz és mijen orvoshoz?

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy milyen tünetekre gondol. Igy két helyre forduljon. Először neurológiai szakrendelésre, mert néha az epilepsziás rohamok pánik rohamokat tudnak utánozni. Ha ez kizárható, akkor pszichiátriai kezelésre. A pánik betegség úgy nevezett kis-pszichiátriai kórkép. Nagyon modern és jó gyógyszerek állnak rendelkezésre mindkét betegség esetén és igy akár tünetmentes is lehet. Amennyiben pánik betegsége van, később pszichoterápiás kezelést is választhat.


        Kérdés: 2012. február 20., 23:56; Megválaszolva: 2012. február 23., 01:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.