• Meg lehet-e gyógyúlni a pánikbetegségből?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő 20 éve pánikbetegséggel kezelnek.Én már szinte minden erre ható gyógyszert szedtem.Több magánrendelésen illetve szakrendelésen is voltam.Rengeteg pénzt kifizettem a gyógyulásomért! Voltam kórházban is, többször is.Teljesen jól sose éreztem magam! Csak tömték belém a rengeteg gyógyszert.Nagyon leszeretnék állni a gyógyszerekkel. Már többször csökkentettem, de elhagyni sose sikerült. Most elszántam magam, szeretnék gyógyszermentesen élni! Mostani adagom(utóbbi két hét)fél cipralex és 2szer 1 rivotril 0, 5.napi egy táplálékkiegészítőt eszek a Neuroptimot. A neuroptimról mi a véleménye? Előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A Neuroptimról annyit tudok mondani, hogy ismertem olyan beteget, aki hatásosnak találta, de olyat is, aki semmi pozitív változást nem tapasztalt. Azt gondolom, hogy ez is egy olyan táplálékkiegészítő, ami bizonyos esetekben jól működhet, de nem minden esetben. Csak a Neuroptimtól ne várja, hogy rendezi a pánikbetegségét. Én azt tanácsolnám, hogy kezdjen pszichoterápiára járni, és a terapeuta segítségével változtasson az életén. Ez az Ön részéről nagyon sok munkát igényel, de mindenképp megéri!


        Kérdés: 2012. január 31., 16:33; Megválaszolva: 2012. február 02., 00:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: