• Szerelem felejtés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretnek egy kis segitseget kerni.. Hat arrol lenne szó,hogy volt egy szerelemem kb. 1 1,5 éve .. es egyutt voltunk 2 honapig.. de nem talalkozhattam vele mert anyukam tiltott töle.. végulis egy suliba jartunk ..de ennek ellenére 7 orakat beszelgettunk az interneten .. kameraztunk ..stb.. nagyon sok veszkedes volt.. anyukammal hogy egyszer elmentem le.. es azt mondtam hogy egyedul megyek .. pedig vele talalkoztam es össze talalkoztam anyummal a varosba.. es elkezdett ordibalni .. es a fiutnak meg azt mondta hogy felejtsen el engem .. . viszont utana meg szakitottam vele mert mar nem birtam.. mar 9 honapja kulföldön vagyunk .. es nemtudom kiverni a fejemböl .. most van egy uj baratnöje 4 honapja.. es ha meglatok egy uj közös kepet roluk.. elkezdek sirni .. viszont neha meg mondom magamba hogy : nem erdekel .. vege.. stb.. de 12 napja.. ideges lettem hogy ö eltudott felejteni engem en meg nem öt... es fogtam egy borotva penget es 8 vagast vagtam a kezemre..egyataltalan nem melyek.. csak epphogy hozza ert .. nemtudom hogy tudnám elfelejteni ?! :(

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, önsértés témában

        Kedves Kisasszony! Én azt gondolom, hogy itt nem csak szerelemről és egy régi kapcsolat elvesztéséről van szó. Sokkal inkább arról, hogy az édesanyja féltette Önt ettől a fiútól és beleavatkozott az életébe. Ezt tetézi még, hogy külföldre költöztek, be kell illeszkednie egy új közegbe. Ilyen bizonytalan helyzetekben felerősödik a régi, jól ismert emberekhez, környezethez való ragaszkodás és sokkal fájóbb lesz a magány az idegen helyen. A karjának a megvagdosását is ennek a feszültségnek tudom be. Azt tudom tanácsolni, hogy próbálja a figyelmét a jelen felé fordítani, és barátokat, kapaszkodókat keresni a jelenlegi közegében. Ha sikerül a múlt helyett a jelenben élnie, akkor már nem is lesz olyan fájdalmas az emlék. Ha egyedül nem tudja feldolgozni az Önre nehezedő stresszt, akkor mindenképpen forduljanak pszichológushoz, és kérjék az ő segítségét.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 17., 19:59; Megválaszolva: 2011. december 20., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés