Koszorúér betegség

Érdekelne hogy három infartús után meg egy koszorú ér műtét után lehet e dolgozni. Mert engem a családom ne enged, még a füvet sem vághatom le.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza szívinfarktus témában

Kedves kérdező!

A pontosabb válaszhoz jó lenne látni egy szívultrahangos leletet is (milyen maradt a kamrafunkció) , de 3 infarktus után nem kellene túlzottan terhelnie magát, hagyja inkább a fűnyírást másra.

Kérdés: 2011. július 16., 16:31; Megválaszolva: 2011. július 17., 22:57
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?